Bine ați venit la Cineplex!

Cel mai mare cinematograf din țară te invită! Premiere mondiale și emoții de neuitat acum la cinematograful Cineplex (Ex Patria Multiplex), Centrul comercial Shopping Malldova, str. Arborilor, 21, etajul 4. Cineplex - descoperă magia filmelor!

08.07.2020

DepthQ® Precision 3D Technology

Tehnologia de proiecție stereoscopică digitală este tehnologia cea mai frecvent utilizată pentru difuzarea filmelor 3D de la un proiector în cinematografe. Tehnologia 3D DepthQ utilizează polarizarea circulară a luminii. Această tehnologie este similară IMAX-ului, cu diferența că polarizarea circulară în loc de polarizare liniară vă permite să mențineți un efect stereo și să evitați dublarea imaginii cu mici înclinări laterale ale capului.


Proiectorul proiectează alternativ cadre pentru fiecare ochi și, de asemenea, polarizează aceste cadre într-un cerc – în sensul acelor de ceasornic pentru ochiul drept, în sens invers acelor de ceasornic pentru cel stâng, utilizând ecranul LCD situat în fața lentilelor de proiecție. Ochelarii polarizați circular oferă un proces în care fiecare ochi vede imaginea proprie, indiferent de înclinația capului spectatorului. Rata mare a cadrelor – 72 de cadre pe secundă pentru fiecare ochi – oferă o imagine constantă imaginii. În cinematografele 3D fiecare cadru este proiectat de trei ori pentru a reduce pâlpâirea,


într-o imagine video normală – 24 de cadre pe secundă. Rezultatul este o imagine 3D netedă și continuă.


Tehnologia nouă face cerințe mari pentru ecranul cinema. În primul rând, ecranul nu trebuie să schimbe polarizarea luminii care se încadrează pe ea, altfel efectul stereo este distrus. Pentru a evita acest lucru, în 3D DepthQ se utilizează un ecran acoperit cu argint.


Ecrane de argint

Ecranul de argint a fost proiectat să funcționeze cu sisteme de polarizare 3D. Vă place să vizionați filmul dvs. preferat în cea mai înaltă calitate? Datorită ecranului de argint, acest lucru se realizează. Pe ecrane argintii nu se așează praful și nu își pierd caracteristicile inițiale.


Merită menționat faptul că ecranele argintii sunt strict necesare pentru sistemele 3D – RealD, DepthQ, MasterImage. Aceste tehnologii noi și unice sunt cele mai recente evoluții din prezent și datorită lor vă simțiți ca și cum ați fi în interiorul filmului, simțiți ce se întâmplă, ca și cum ați fi caracterul filmului sau personajul principal.


Ecranul de argint se caracterizează prin:

• Culori mai profunde, mai ales negre. Niciunul dintre celelalte tipuri de ecrane nu are această caracteristică.

• Durabil și utilizat pe scară largă. Tehnologii precum RealD, DepthQ, MasterImage și altele sunt posibile numai datorită ecranului de argint.

• Nivel ridicat de luminozitate. Numai datorită ecranului de argint există o imagine “suculentă” și luminată.


Ochelari 3D polarizați

Esența tehnologiei de polarizare este de a împărți imaginea vizibilă în perechi stereo. Adică două imagini separate care au o polarizare diferită. Ochelari 3D polarizați au, de asemenea, două lentile cu polarizare diferită. De exemplu, lentila dreapta are polarizare verticală, iar cea stângă este orizontală. Acest lucru permite fiecărui ochi să vadă doar o singură imagine – ochiul stâng vede doar imaginea pentru ochiul stâng, iar ochiul drept doar imaginea pentru ochiul drept. Astfel, fiecare dintre organele de viziune primește o imagine separată. Tot ceea ce face altceva creierul tău, creează iluzia volumului.


Vă atragem atenția asupra faptului că prin achiziționarea ochelarilor noi în ambalaje individuale, puteți fi siguri de calitatea și siguranța acestora. Ochelarii 3D sunt disponibili in două dimensiuni – pentru copii și adulți și se procură la casele cinema la prețul de 20 lei. Ochelarii 3D pot fi păstrați și utilizați pentru vizionări ulterioare ale filmelor cinema.


Nu vă obligăm să procurați ochelarii de la noi. Dacă aveți deja ochelari 3D polarizați, achiziționați în altă parte, puteți să le folosiți și în cinematografe.

Explorați din nou lumea fascinantă a filmelor în format 3D!

07.09.2021
Concurs

Cinematograful Cineplex lansează un concurs săptămânal!În fiecare săptămână poți câștiga 4 bilete pentru a merge cu prie...

Detalii ...
07.09.2021
Filmele din 16 septembrie la Cineplex

Din 16 septembrie Vă invităm să vizionați următoarele filme:DUNE (RU)Călătoria mitică și emoționantă din „Dune” spune po...

Detalii ...
06.05.2021
Alătură-te nouă pe Facebook și Instagram!

Alăturați-vă comunității noastre pe Facebook și Instagram!Abonați-vă la pagina noastră pentru a afla despre noi premiere...

Detalii ...